Forum

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

   

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Updated site and now Sermons page gives "file not found"
3 May, 2011
12:48 am
tibc
Athens, Greece
Enthusiast
Forum Posts: 31
Member Since:
3 May, 2011
Offline

Upgraded SB and all other plugins before upgrading to the latest WP.
http://www.actsseventeen.com and http://www.actsseventeen.com/sermons
Now, the SB Sermons page links don't play or download. (They have been working for several months)
BUT, sermons outside of SB, on the homepage or elsewhere, will play.
Tried disabling all plugins except SB and Audio Player. Still no joy.
1and1.com hosting (but, remember, it was working).
Didn't change anything else--just upgraded SB and WP.
I'm willing to go back to previous versions; but I don't know which one is the culprit (or is it both?).
Thanks for the help.

ActsSeventeen.com - GBCga.com - ActsSeventeen.GR
3 May, 2011
2:23 am
timnolte
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
3 May, 2011
Offline

I too have this issue now. It seems as though somehow the Sermon Browser plugin is not using it's own uploads setting but instead using the Audio Player plugin's "Default audio folder location". Also I found that the setting that was used before

sermons id=latest

did not work any more and I had to change it to

sermon id=latest

.

3 May, 2011
2:44 am
tibc
Athens, Greece
Enthusiast
Forum Posts: 31
Member Since:
3 May, 2011
Offline

For me, I WAS using the AudioPlayer folder.
Adding a forward slash to audio/ didn't help.
Not only does the sermon not play, the download link is broken, and the link to the individual sermon page is broken, too.
When I use the full URL (http://domain.com/audio/) in the field, I get a "cannot find the upload folder" error.
But when I use only audio/ , I get no error (there is no /audio/ folder inside the wp-contents/uploads/ folder).
Thanks for the input.
I'm glad you're working again. Alas, I'm not.
I remain "sermon"less.

ActsSeventeen.com - GBCga.com - ActsSeventeen.GR
3 May, 2011
2:56 am
Rich Brown
Parkville, MD
Guru
Forum Posts: 358
Member Since:
13 July, 2009
Offline

This was happening to someone else on here, too. When I look at your links, they have the "#" sign just before the "?" - and that shouldn't be there. THIS THREAD references the same issue and has a possible solution.

Rich Brown
Aisquith Presbyterian Church
Parkville, Maryland, USA
sermons.aisquith.org
3 May, 2011
3:12 am
tibc
Athens, Greece
Enthusiast
Forum Posts: 31
Member Since:
3 May, 2011
Offline

(sorry, posted this in another thread)
.
Changing time zones did not help.
BUT, changing this shortcode /sermons filter=dropdown/ to /sermons/ brought things back.
My layman's conclusion: something's amiss with filter=dropdown option in the new version…

ActsSeventeen.com - GBCga.com - ActsSeventeen.GR
3 May, 2011
4:53 am
timnolte
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
3 May, 2011
Offline

Well I have some more information to the problem. It seams that using a URL for the sermon file is broken when using or . We typically upload via the plugin our MP3 file the day of the message. The following day our video is available on blip.tv so we upload the MP3 there as well and then add the embed code and URL to the Sermon in the plugin. I suspect no one that hosts their MP3 on a 3rd-party site will be able to do so with the plugin the way it is currently. I'll try to look at this over the next couple of days when I have time and try to supply a patch/fix.

3 May, 2011
9:19 pm
tracerv0
Member
Forum Posts: 9
Member Since:
2 May, 2011
Offline

i just went in and edited the php and fixed it...

on line 409 i changed of sermon.php

return '#';

to

return '';
3 May, 2011
9:52 pm
Mark Barnes
Admin
Forum Posts: 435
Member Since:
14 December, 2005
Offline

Sorry about these problems. I'm away at the moment, and won't be able to look at anything until at least Thursday. If you can't wait that long, it is safe to downgrade back to 0.43.6 (often that's not the case, but with this version it's OK). To do so, deactivate SermonBrowser, then delete it (do both these from the plugins menu). Then manually upload 0.43.6, which you can get from http://downloads.wordpress.org.....0.43.6.zip

3 May, 2011
10:05 pm
tibc
Athens, Greece
Enthusiast
Forum Posts: 31
Member Since:
3 May, 2011
Offline

For me, changing line 409 allowed the download link and the link to the individual sermon page to work.
But with filter=download the player still gives "file not found", with or without a slash before the folder name.
Without the filter, all is well.
If I load the sermons page without the filter, but then click and activate the filter, then all is well.
I'll wait for a version fix.

ActsSeventeen.com - GBCga.com - ActsSeventeen.GR
9 May, 2011
5:05 pm
dherrin
Member
Forum Posts: 6
Member Since:
9 May, 2011
Offline
10

Good find on line 409. Smile That fixed the links except for the audio player. The "download" still works so the setup is somewhat working.

9 May, 2011
6:08 pm
Mark Barnes
Admin
Forum Posts: 435
Member Since:
14 December, 2005
Offline

This should be fixed in 0.44.1, available now. The problem was with sites that have a page with [sermons xxxxx], but no page with just [sermons].

9 May, 2011
6:16 pm
tibc
Athens, Greece
Enthusiast
Forum Posts: 31
Member Since:
3 May, 2011
Offline

0.44.1:

with download=filter the audio plays now, but there are no filter select fields

ActsSeventeen.com - GBCga.com - ActsSeventeen.GR
9 May, 2011
7:06 pm
Mark Barnes
Admin
Forum Posts: 435
Member Since:
14 December, 2005
Offline
13

download=filter is not a valid syntax. Valid shortcodes are listed here.

9 May, 2011
7:09 pm
tibc
Athens, Greece
Enthusiast
Forum Posts: 31
Member Since:
3 May, 2011
Offline
14

Well, yes, of course it's =dropdown.
Thanks for the quick fix (and the gentle correction).

Yours for the gospel,

TIBC
actsseventeen.com

ActsSeventeen.com - GBCga.com - ActsSeventeen.GR
9 May, 2011
7:41 pm
dherrin
Member
Forum Posts: 6
Member Since:
9 May, 2011
Offline
15

Great!! Just did the 0.44.1 update and all is working!! Wonderful! Many blessings!!
-daniel

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 125

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Rich Brown: 358

Matt Schlueter: 93

Mindy: 72

Don Johnson: 65

anointed: 57

0be1: 55

Member Stats:

Guest Posters: 7

Members: 2756

Moderators: 1

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 2

Topics: 1669

Posts: 7361

Newest Members: ironnerd84, jaus101, CCETWEBSITE, Craig Louis Baker, screasy, JReese

Moderators: Ben Miller: 1623

Administrators: Mark Barnes: 435